André Hazes Jr.

Op 21 januari 1994 word de zoon van André Hazes geboren. Niet wetende dat 23 jaar later een nieuw Idool zou opstaan, een echte Nederlandse zanger van top kwaliteit!

Bij ons is André Hazes Jr. niet voor niets artiest van de maand!

André Hazes Jr, werd eerst bekend als Dré of Dreetje Hazes.  En zoals we allemaal wel weten is hij de zoon van de legendarische volkszanger André Hazes.

André Hazes Jr brak door nadat hij in het programma In Duet met Hazes het lied zong Bedankt mijn Vriend. Deze zong hij speciaal voor zijn vader die in 2004 overleden was.  In 2007 werd het nummer echt uitgebracht. Dit nummer werd zo gemaakt dat vader en zoon het samen zongen. Het nummer werd een nummer 1 in Nederland.

In 2013 kwam André Hazes Jr. als jurylid naast zijn zus in het SBS6 programma, Bloed, Zweet en Tranen. Hierin werd gezocht naar een echte nieuwe Nederlandse volkszanger of zangeres. Niet wetende dat hij zelf de nieuwste beste volkszanger van Nederland zou worden!
In december 2013 bracht André Hazes Jr. zijn eerste soloalbum uit. Dit album werd gemaakt na het aller eerste concert van Holland Zingt Hazes, waar veel bekende Nederlanders een nummer opdragen aan onze grote volksheld André Hazes.

In 2014 zong André Hazes Jr het nummer Ik leef mijn eigen leven. Dit nummer werd een nummer 1 hit en het nummer kreeg miljoenen views op Youtube.

2016 kwam André Hazes Jr. met zijn 2e soloalbum waarop het nummer Leef staat. Dat jaar besloot de zanger ook om het televisie programma rad van fortuin nieuw leven in te blazen. Begin 2017  maakte te zanger bekend dat hij hiermee ging stoppen om zich meer te richten op zijn grote liefdes in het leven, zijn gezin en het zingen!

Ook kwam hij in 2016 met het nummer hé ouwe waarmee hij een ode uitbracht aan zijn vader, wie hij elke dag meer en meer mist.

Holland Zingt Hazes werd een succes en is nu een jaarlijks terugkomend evenement. Waarin André Hazes Jr. een grote rol speelt. Ook mocht André in 2016 mee met de Toppers in concert – Christmas party. Waar Westenwind bij aanwezig mocht zijn. Deze blog kun je via deze link lezen: http://blog.hitradiowestenwind.nl/toppers-kerst-editie/

Op 7 januari 2017 beleefde André Hazes Jr. 1 van zijn grootste dromen! Een eigen grote solo concert in Amsterdam.

André Hazes Jr. is inmiddels trotse papa van een zoon. En leeft zijn leven zoals hij dat wil. Ben jij ook zo’n fan en vind je zijn muziek geweldig, luister dan naar www.hitradiowestenwind.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *