The Dream

René Shuman & Angel-Eye

The Dream – Mr & Mrs Rock & Roll

René Shuman

René Shuman, een Nederlandse zanger geboren op 5 december 1967 in Geleen.

René werd bekend door zijn geweldige optreden in de Soundmixshow. Tijdens deze show werd René 2e met de nummers Are you Lonesome Tonight en Don’t be Cruel. Door zijn optreden bij de Soundmixshow kreeg René een platencontract bij Sony en bracht hij zijn eerste cd genaamd René Shuman uit. Doe voor de grap eens je ogen dicht als je naar zijn nummer luistert! Gewoon te goed!

Na dit succes begon René te werken aan zijn eigen nummers. En dook hij zelfs 3 maanden een studio in, in Brazilie. René werkte samen met onder ander Laura Fygi en Nancy Boyd en trad samen op met James Last en zijn orkest.

In de jaren 90 was René vaak te vinden in Amerika waar hij in Nashville veel nummers opnam.

René werkte met drumlegende Larrie Londin en schreef de titelsong Set the Clock voor het gelijknamige album Set the Clock.

In Los Angeles nam René een duet op met niemand minder dan Phil Everly van the Everly Brothers. Ook kreeg hij in 1992 de kans om met niemand minder dan Chet Atkins te werken.

In 1997 werd René uitgenodigd om op te treden tijdens the Elvis International Dance Event. Daar trad hij meerdere keren op met de originele bandleden van Elvis Presley.

Angel-Eye

René en Angel-Eye leerde elkaar in 2000 kennen. Dit leiden tot de samenwerking welke tot op de dag van vandaag nog steeds een grote hit is. Een lot uit de loterij want naast dat ze samen geweldig klonken bloeide er ook iets onwijs moois uit tussen de 2. Iets zo moois wat je overduidelijk terug ziet en hoort en hun nummers en optredens. Deze twee mensen zijn gemaakt voor elkaar.

In 2003 brachten René en Angel-Eye een cover uit van Elvis. Dat jaar werd Rene ook uitgeroepen tot 1 van de 3 beste gitaristen van Nederland.

Shuman and Angel-eye noemen zichzelf The Dream en gebruiken deze naam ook internationaal.

Alle informatie over dit geweldige duo kan je vinden op; https://secure.always-online.tv/dreamshop/index.php

Angel-Eye, geboren als Angela Brouwers en word gezien als Mrs. Rock’n Roll (drie keer raden wie Mr. Rock and Roll is) en componeert en produceert muziek voor commercials en artiesten.

Angel-Eye is een multitalent, zo speelt zij gitaar, piano en saxofoon en heeft ze ook als leadzangers opgetreden van de groep Tiger, Tiger.

If You Can Dream It, You Can Do It!

In 2010 trouwden Shuman & Angel-Eye op Hawaï. Tot op de dag van vandaag geven de 2 shows en optredens en zijn zij geliefde gasten in verschillende programma’s. Ook geven zij nog vaak concerten en optredens. Kijk op de site als je hier meer informatie over wilt hebben.

Bij HitradioWestenwind konden wij niet om deze 2 artiesten heen en daarom zijn zij artiesten van de maand April! Alle hits komen elk uur voorbij. Dus ben jij ook fan of wil je meer horen en weten van dit geweldige zangduo luister dan naar http://www.hitradiowestenwind.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *