Een nieuwe wind door westenwind

Zoals jullie misschien al wel door hadden was het eventjes aardig stil hier bij HitRadioWestenwind. Een soort koude wind uit het noorden… Maar die koude wind hebben we de deur gewezen.

En een heuse comeback staat voor jullie deur te trappelen!

We slaan een nieuwe weg in met een gloednieuw team! Een team vol gezelligheid en respect naar elkaar!

Nu zijn wij alleen nog opzoek naar jou!

Ben jij eerlijk en een teamplayer (Dat is een must) en heb jij een goede computer en een stabiele internet verbinding lees dan snel hieronder naar wie wij allemaal zoeken:

Wij zoeken een gezellige dj die graag een plaatje draait en een praatje maakt. Onze dj’s bepalen zelfs wat voor soort muziek ze willen draaien en stiekem hopen wij dat ze open staan voor de leuke en verschillende verzoekjes van onze trouwe luisteraars en chatters.

Ook de naam van je show mag je zelf verzinnen en je draait onder jou eigen gekozen dj naam! De dag, datum en tijd dat jij wilt draaien is altijd bespreekbaar en er is een boel mogelijk. Wij werken namelijk allemaal samen.

Wij vragen voor het draaien geen kosten, maar voor giften geven staan wij als team en de ontwikkeling van Westenwind altijd open.

Ook zoeken wij wij altijd naar meer gezellige luisteraars en chatters

Wij hebben een gezellige chat dus kom eens een keer een lettertje mee tikken en zie onze dj live aan de slag. Wij vinden het leuk als je als chatter, luisteraar of dj je cam aan zet, maar dit is zeker geen must!

Verzoekjes kunnen via het verzoeksysteem op de site gedaan worden en als er een live dj is, die verzoekjes draait, mag je jou verzoekje ook live in de chat gooien.

In onze chat zit je altijd veilig. Wij hebben namelijk goede Admin’s die zorgen dat alles goed verloopt en iedereen een gezellige avond heeft. Lijkt Admin zijn jou ook leuk, laat het ons dan weten en wie weet kom jij als Admin ons team wel versterken.

Wat wij ook zoeken zijn goede muziek bloggers die ons bloggers team willen komen versterken. Dus als jij je liefde voor muziek kwijt wilt op papier, ben je hier aan het juiste adres.

Wat zoeken wij:

-Dj’s

-Admin’s

-Bloggers

-Mensen met kennis van radiostations en programma’s ter ondersteuning

-Luisteraars

-Chatters

-Een heel, heel, heel veel gezelligheid en respect.

Ben jij klaar om een gezellig team te omarmen en onderdeel te worden van de gezelligste familie binnen radioland?

Neem dan contact op via de mail:

radiobeheer@hitradiowestenwind.nl

en/of

jesbodyandmind@gmail.com

En dan verwelkomen wij jou.

Zet hem aan, zet hem hard, zet hem keihard!!

www.hitradiowestenwind.nl

En wij hopen jou snel in ons leuke team te mogen verwelkomen.

Patrick, Nicole, Richard, Henk, Ramon en Jessica

Teamwestenwind 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *