Sint & Piet

De tijd van het jaar is weer aangebroken, de schoentjes worden weer warm gelopen om uit te rusten voor de verwarming en hopelijk door Sint en Piet gevuld te gaan worden. Zaterdag is de dag! En wij zijn er klaar voor.

Pepernoten, chocoletters en nog veel meer lekkers! 1 groot feest voor de kids en zeker ook voor de papa’s en mama’s. Want zeg nou eerlijk wat is er mooier dan je kids te zien genieten. Het is iets magisch en iedereen mag mee doen!

Sinterklaas en al zijn pieten, wie is er hier niet groot mee geworden. Dat willen we zeker aan onze kinderen door geven. En hoe Piet er in de toekomst uit zal komen te zien? Wat maakt het uit, laten we Sint en al zijn Pieten ook dit jaar weer verwelkomen en laten we die betoverende lachjes op onze kids hun gezichten toveren!

Het magische, het mooie, de verwennerij, dat is waar het elk jaar weer omdraait. Het verwennen van de kinderen in ons mooie land! Wist je trouwens dat er speciale groepen zijn die schoen en zak cadeautjes bij elkaar zoeken zodat echt elke kind in ons land Sinterklaas kan vieren? Hoe mooi is dat, en is dat eigenlijk niet waar dit mooie feest om draait? Gezelligheid en veel liefde samen met je kinderen. Dat elk kind geniet. Dat elk kind zich speciaal voelt!

Ik hoop oprecht dat elke kind wat hier in Nederland mag wonen, verwend mag worden deze dagen door onze Sint & Piet en dat zij net als mij als klein kind, de magie mogen ervaren van het feest.

Muziek:

Wat natuurlijk ook echt hoort bij het sinterklaas feest naast de lekkernijen en alle cadeautjes zijn natuurlijk de gezellige meezingers, de liedjes die je zingt voor je cadeautje! Want naast een mooie tekening en wat lekker voor het paard moet je ook je longen uit je lijf zingen… Anders horen ze je niet natuurlijk 🙂

Als kind genoot ik echt daarvan. Samen met mijn zus voor de openhaard (jaja die hadden wij nog echt) zingen, tekeningen neerleggen en zeker water en een wortel voor het paard. Hoe leuk was dat. En als ik mijn kids er zo in op zien gaan doet mij dat zo veel moois. Ik word daar echt super gelukkig van.

Hier zingen we uit volle borst mee en nee niet alleen met de “traditionele” nummers maar zeker nu de hippe van deze tijd nummers!

5a66ee6d744b8afde0fbf41e98d05cf8

Wat is jou top 3? Dit is die van ons:

3) De Pieten Sinterklaas Move

2) Stoomboot Cadeautjes

1) Ik kan niet wachten

nikolaus-mit-pferd-26420

En nu is het aftellen tot 5 december, soms je schoen neerzetten, maar dat zal de Sint je wel laten weten wanneer en hoe vaak jij je schoen neer mag zetten. Want het is nou eenmaal niet mogelijk om elke avond langs te komen, want er zijn zoveel lieve kindjes hier.

En lieve mensen geniet ervan, luister naar je kids en laat hun genieten. Zij vertellen ons wel hoe en wat. Geniet van het Sinterklaasfeest 2016

Hier bij Hitradiowestenwind draaien wij natuurlijk ook de gezelligste Sinterklaas liedjes en vraag er gerust 1 aan als 1 van onze Dj’s aan het draaien zijn.

Geniet van Sint en Piet en wij zien jou hier graag jou lieveling’s Sint & Piet nummer aanvragen.

Dikke Kus

Sint & Piet

5 gedachten over “Sint & Piet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *