Summer Songs 2017

Voor een groot gedeelte van Nederland gaat de laatste week zomer in! Wat is het toch onwijs snel gegaan en we hebben kunnen genieten van een paar mooie dagen.

Wat is een zomer zonder muziek! Ik zou het me niet kunnen voorstellen en daarom heb ik voor jou in deze blog mijn mooiste zomer hits gezet! Geniet ervan en laat het je terug brengen naar deze geweldige heerlijke zomer.

Het was wel een echte Nederlandse zomer, maar terug kijkend naar het weer mogen we niet klagen. Ik hoop dat de aankomende 3 weken nog super gaat worden voor iedereen. En dat we met zijn alle nog heerlijk kunnen genieten.

En mocht je weer thuis zijn, naar school moeten of aan het werk zijn, luister dan eens naar deze heerlijke zomer nummers en ga terug naar dat geweldige relaxte gevoel van vakantie!

1 van de grootste Nederlandse bodem hits is toch wel die van Jody Bernal! En we gunnen het hem allemaal. Hoe kom je terug… Nou zo!

Ook Luis Fonsi hoorde je hier meerdere malen voorbij komen en/of aangevraagd worden. Het nummer neemt je mee naar de zon en het strand! De palmbomen, een heerlijk drankje en dat alles naast je geliefde.

Ook scoorde Miley Cyrus met haar Malibu een ware zomerhit. Een nummer over ware liefde waardoor het eigenlijk altijd wel zomer is in je hart!

1 van de nummers waar ik zelf even lekker op kan dansen en mezelf al op het strand zie lopen met mijn tenen in het zand is die van Ali B, Boef. Rolf Sanchez & RedOne met Voy a Bailer. Wat een heerlijk deuntje waarbij je niet anders kan dan dansen.

Ook Enrique Iglesias bracht de zomer zo je woonkamer in. Met zijn Subeme La Radio. Het was toch wel qua zomerse klanken een super goed jaar 2017!  Welke nog lang niet voorbij is want al deze lekkere nummers kan je natuurlijk hier bij ons horen en aanvragen.

Ook Dj Khaled trommelde een berg bekende zangers op en scoorde een ware hit met zijn I’n the One. Een deuntje wat lekker in je hoofd blijft zitten terwijl je met je benen poedelt in het zwembad ergens in een warm land.

Ook Lucas & Steve met hun Up Till Down horen thuis in het rijtje summer songs 2017! Een heerlijke beat waar je geen genoeg van kunt krijgen.

En zo kunnen we er nog wel veel meer noemen want elke keer denk ik, ow en die, en die, en ow die ook! Maar wat we eigenlijk het aller liefst willen weten is natuurlijk, wat is jouw ultieme zomer hit van 2017! Waar heb jij de mooiste herinneringen aan of brengt jou terug naar de vakantie, de zomer van 2017!

Laat het ons weten en wie weet hoor je jou nummer hier op http://www.hitradiowestenwind.nl

Geniet van de laatste dagen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *