Toppers 2017

Hy Ha………

De Toppers zijn terug!! Mei 2017 zal de Arena weer bomvol feestende en zingende mensen zitten!

Met ditmaal een vierde Topper: Jan Smith! Als dat geen feestje zal worden.

Dit jaar wanen de Toppers zich in het wilde westen en zullen de lasso’s en de mooie cowboys je jaren terug de tijd mee in nemen.

Naast Jan Smith zullen zoals altijd Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Rene Froger een onwijs te gek succesvolle show gaan neer zetten. Bekend gemaakt is al dat Pleun winnares van the Voice een waar optreden zal verzorgen tijdens het concert.

Over verdere gasten zijn de vier toppers verdacht stil! Dat blijft voorlopig dus nog even geheim.

Vorig jaar waren de gasten ook top, Rick Astley van oa de nummer 1 hit Never Gonne Give You Up en Robyn S met har geweldige nummer Show me Love.

Maar ook verschillende Nederlandse artiesten bestormen met een grote show elk jaar het podium. 2 Brothers of the 4the Floor, Glennis Grace en de geweldige Disco en Soul groep, Big Black & Beautiful.

Elk jaar weer gaat het dak eraf van de Arena en maken de mannen en hun gasten er een geweldige show van. Alle meezingers komen voorbij en het word elk jaar weer een avond met een lach en een traan.

Sinds 2005 hebben de Toppers al 45 keer de Amsterdam Arena nokvol gekregen! En ook met de kerst was de Ahoy meerdere avond uitverkocht! De toppers traden al op voor een kleine 3.000.000 mensen!

De toppers nemen je mee met hun nummers, Kippenvel momenten, momenten waarbij je, je longen uit je lijf bleert of een traan laat. Het is een ervaring waarvan ik zeg, die moet je minimaal 1 keer meegemaakt hebben.

Het is oprecht het grootste feest van Nederland.

In 2005 besloot Rene Froger dat er een groot feest moest komen voor Nederland! Hij strikte Gerard Joling en Gordon en zo werden de Toppers geboren. In 2009 besloot Gerard Joling de groep te verlaten en maakte plaats voor Jeroen van de Boom.

In 2009 stonden de Toppers met het heerlijke vrolijke nummer Shine op het Songfestival. Het trio kwam helaas niet verder dan de voorronde.

In 2010 kwam Gerard Joling terug bij de toppers en zo bestonden de toppers tot 2011 uit 4 zangers.

In 2012 besloot Gordon dat het mooi was geweest en zo werd het kwartet weer een trio. Tot 2017! Wel gaf Gordon aan het erg leuk te vinden als hij nog eens terug zou mogen komen als gastoptreden.

Gastoptredens zijn een groot succes en de mensen staan dan ook in lange rijen om op te mogen treden tijdens de Toppers! Denk aan namen zoals Luv, Boney M, Vengaboys, Eva Simons, 2 Unlimites en Barry Hey!

En geweldige show die je niet mag missen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *